Chocolade mousse met kokoschips

Tijdens de ochtend wandeling met James ( ‘mijn Sheltie’) ben ik altijd aan het bedenken wat ik straks als ik terug ben, voor ontbijt zal gaan maken en omdat ik van afwisseling hou en ik de havermout even iets te vaak had gegeten de laatste dagen, bedacht ik deze heerlijke chocolade mousse.

En wie nog steeds het idee heeft dat gezond eten niet lekker zou moeten zijn, moet deze chocolade mousse maar eens proberen. En dan ook nog gewoon te eten zonder schuld gevoel, beter gaat het echt niet worden hoor.
Als je net als ik allergies bent voor rauwe cacaopoeder, probeer dan eens de geroosterde cacaopoeder uit de supermarkt, gewoon bij AH te krijgen of gebruik carobepoeder die kan je kopen bij de natuurwinkel.

Je bent nu natuurlijk hartstikke benieuwd, dus hier het recept. Het is 1 portie ( tenminste ik kon het niet laten om alles helemaal alleen op te eten!) maar… je kan het natuurlijk ook delen met je lief.

– 2 rijpe bananen
– 1 avocado
– 2 tl cacaopoeder of carobepoeder
– 1 tl kokossuiker of welk zoetmiddel je in huis hebt
– 1 el pindakaas of welke notenboter je lekker vind
– 1 el zonnebloempitten
– 1/2 cup kokosmelk, of welk plantenmelk je in huis hebt

Doe al de ingrediƫnten in de blender, schep het in je mooiste kom, garneer met wat kokoschips en geniet van je ochtend!

IMG_9378

Enjoy…

Yvonne x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *