De lekkerste en mooiste salade ever

Goedemorgen Nederland!
Eerst thee en even wakker worden, heerlijk…buiten zingen de vogels terwijl het toch pas januari is. Op de een of andere manier, als ik in de ochtend wakker word denk ik altijd, wat ga ik vandaag eten, heb jij dat nou ook?
Meestal weet ik al wat voor ontbijt ik neem, want dat is meestal toch een groene smoothie of een kom warme havermout met fruit, noten en kaneel.
Maar dan ga ik al nadenken over mijn lunch en als ik thuis ben dan word dat toch bijna altijd wel een maaltijd salade met veel bladgroen, radijsjes ,komkommer, dressing en voor de nodige proteïnen doe ik er dan wat walnoten door.

IMG_6694

IMG_6696

Maar laatst met kerst eigenlijk, kreeg ik van mijn schoondochter (ze had het van haar moeder gehad om aan mij te geven, heel erg lief vond ik dat) een bakje met tropische eetbare bloemen.
Dat had ik dus nog nooit gegeten en ik was heel nieuwsgierig hoe dat smaakte. Dus ik had een heerlijke salade gemaakt en ik kan het je aanraden, het is niet alleen gezond en lekker, maar het maakt je salade ook zo heel erg feestelijk.

IMG_6560

IMG_6668

Eigenlijk hoef ik niemand uit te leggen hoe je een lekkere salade maakt toch? Je doet wat gemengde heerlijke sla in een bak, voeg daar wat radijs, paprika, komkommer,tomaatjes en wat noten of net wat jij lekker vind aan toe, een beetje dressing en voila, your lunch is ready to eat!

IMG_6685

IMG_6689

Maar ik vond het zo mooi al die kleuren die dan bij elkaar komen, dus ik dacht dat wil ik aan mijn lezers laten zien.
En natuurlijk gezondheid en smaak speelt hier ook een rol, maar dat zit hier wel goed!
Misschien ook wat voor jou?

Liefs Yvonne xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *