Gegrilde wraps met champigions

Dit recept moest ik met jullie delen, heerlijke wraps geroosterd in een grillpan, als dat geen volmaakt geluk is.

Voor de liefhebber van de vegetarische slager,kan je er kipstuckjes doorheen doen. Het is gewoon een eenvoudige maaltijd, maar in een mum van tijd gemaakt.
Ik dronk er een lekkere frisse groentesap bij van komkommer, spinazie, bleekselderij, appel en kokoswater

IMG_6715

IMG_6705

Wat heb je voor de geroosterde wraps nodig:

* Wraps
* snuf zeezout en zwarte peper
* 1 tl knoflookpoeder
* 1/2 tl gerookte paprikapoeder
* Champigions
* Uien
* 2 teentjes knoflook
* Gourgette
* 1 el extra viergin olijfolie
* 1/2 el veganaise per wrap
* Gemengde sla
* Kipstuckjes (van de vegetarische slager)

Hoe maak je het:

Doe een eetlepel olijfolie in de wokpan en laat deze heet worden, gooi daarna de groente erbij met de kruiden en de peper en zout, wok op middelmatig vuur. Bak de Kipstuckjes knapperig in een bakpan en schep ze door de groente. Rooster daarna de wraps in een grillpan, niet te donker anders zijn ze niet goed op te rollen. Smeer de veganaise op de wraps en doe de gewokte groente met de gebakken kipstuckjes op de gegrilde wraps en rol deze op. Wat gemengde sla erbij en een groot glas groentesap en mijn dag kan niet meer stuk.
Ik zeg…AAN TAFEL!

IMG_6711

Smakelijk eten!

Yvonne xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *